Chris

Ik ben Christel.

Van kinds af ben ik verwonderd en geboeid door ‘de mens’ in zijn totaliteit; op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en gedragsmatig gebied, en in het bijzonder door de onderlinge relaties hiertussen.

Ik hou van interessante ontmoetingen in een warme gezellige omgeving, en stel openheid, oprechtheid, authenticiteit, diepgang en humor zeer op prijs. Ik vind het fijn om naar anderen te luisteren en hen te stimuleren bij hun doelen en dromen.

Kunst en muziek vormen een rode draad doorheen mijn leven. En ik ben er heel graag voor de lieve waardevolle mensen die mij omringen.

Christel Bosman


Je kan bij Christel terecht voor

SofrologieVoor meer informatie over sofrologie kan je terecht op:

www.sophroatelier.com

Een zachte oefenmethode om tot rust te komen, je stressklachten aan te pakken, weer beter te slapen, en je weer krachtig te voelen om het dagelijkse leven positief te benaderen. Je gaat je bewust worden van de belangrijke relatie tussen jouw lichaam en geest en hier bewust mee leren omgaan.

Ik ga met jou aan de slag met sofrologie, een ‘belevingsmethode’. Door je tijdens de oefeningen te concentreren op de ‘belevingen’ en sensaties die zich voordoen in je lichaam, kom je in contact met je innerlijke leven en ervaar je een diepe innerlijke rust en harmonie in lichaam en geest.

Hoe gaan we te werk? Vanuit een volledige ontspanning leer je aangename technieken voor je lichaam en voor je geest. In het bijzonder om beter om te gaan met stress, negatieve gedachten en emoties. Je evolueert naar een positieve lichaamsbeleving en frisse gedachten. Er zijn ook oefeningen om je vitaliteit en energie te activeren. Je leert je persoonlijke capaciteiten optimaal te gebruiken in het dagelijkse leven, en je ontwikkelt meer zelfvertrouwen. Je wordt je stilaan meer en meer bewust van je persoonlijke waarden en je leert je leven beter in eigen handen te nemen. Ook je omgang met anderen krijgt een gunstige wending. Je bevordert stapsgewijs een serene en positieve houding naar jezelf, je omgeving en je leven.

Individuele coaching

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we jouw wensen en op basis daarvan bied ik jou een persoonlijk begeleidingstraject met gepaste oefeningen, in een rustige relaxte sfeer. Het programma wordt voortdurend aangepast aan jouw tempo, evolutie en wensen. Zo kunnen we heel gericht werken. Losse sessies kunnen ook.

Groepstrainingen

Ik werk met kleine groepen. (max 10 personen - in normale gezonde omstandigheden)

Elke sessie gaan we een stap verder en leer je nieuwe technieken. Na een korte theoretische omkadering en het uitvoeren van de oefeningen is er ruimte voor het noteren van je belevingen. Daarna kan je, als je wil, je ervaringen uitwisselen met de groep. We bespreken ook de positieve effecten die je in het dagelijkse leven ondervindt. Zo word je je nog bewuster van je evolutie. Het groepsgebeuren is een mooie meerwaarde.

Voor groepstrainingen en activiteiten: zie kalender

Praktische Informatie

Voor wie? 

 (jong)volwassenen

Kostprijs

  • Individuele sessie: € 60 voor 1 uur
  • Groepstrainingen: zie kalender

Duur sessie

Afhankelijk van soort sessie

Telefoonnummer

0476527783

Email en online agenda

christel@mcdestroom.be

Chris werkt momenteel niet met een online agenda

Overige

www.sophroatelier.com

Je draagt best makkelijke dagelijkse kledij

Meebrengen: balpen en schrift

 Ervaringen

Deze medewerker heeft volgende diploma's en ervaringen.

Ervaringen

Ik heb jarenlange ervaring in de bedrijfswereld met het begeleiden van werknemers met psycho-medisch-sociale problemen. Meestal via individuele gesprekken, maar ook met groepen. Daarnaast verzorgde ik infosessies en workshops over psychosociaal welzijn op het werk, stresshantering, en ergonomie.

Sinds 2015 ben ik werkzaam als sofroloog. Eerst in Zoersel en vanaf 2019 in Het Kader, groepspraktijk voor Psychologische Begeleiding te Ekeren-St. Mariaburg. Vanaf 1 oktober 2020 vind je mij samen met mijn toenmalige en nieuwe collega’s hier in het Multidisciplinaire Centrum de Stroom te Kapellen.

Opleidingen & specialisaties

Master Specialist Caycediaanse Sofrologie, licenties trainingen ‘Welzijn & Sofrologie’, ‘Beter Slapen & Sofrologie’, ‘Waarden, Studies & Sofrologie’, Programma Sofro Pedagogie Axiologie (Sofrocay), Stage Choreo Sophrologie (Monica Fotescu-Uta, Luik)

Maatschappelijk Assistent – specialisatie individuele begeleidingen (bachelor, Hoger Instituut voor Maatschappelijk Werk Antwerpen)

Preventieadviseur psychosociaal welzijn met aanvullende opleidingen en studiedagen (UA-Provinciebestuur Antwerpen, KU Leuven-Lucina, Interactie-Academie Antwerpen e.a.)

Opleiding ‘Advies en begeleiding aan hoogbegaafden en hun omgeving’ (Exentra Antwerpen)

Wilt u meer weten over ons volledige aanbod?