Ouders in hun kracht: voor professionals

Ouders in hun kracht: voor professionals

105 105 people viewed this event.

2 daagse training om jou te leren hoe je de ouder(s) van je clientjes (weer) in hun kracht kunt zetten bij hun rol als ouder.
In deze tijd vinden veel ouders het lastig om de roedelleider te zijn van hun kinderen. Op allerlei niveaus vraagt het hedendaagse leven veel en lijkt het alsof problemen en disbalans er niet mogen zijn en dus meteen opgelost moeten worden. In plaats van even stil te gaan staan , gaan de meeste ouders hard aan het werk en vaak wordt het probleem dan groter. Het kind wil namelijk niets liever dan gezien worden en geen ouders die in de verander en fix modus zitten.

In deze training leer je dan ook effectieve oefeningen die jou helpen om de ouder een stapje terug te laten doen waardoor deze overzicht krijgt op dat wat werkelijk behulpzaam is in de ontstane situatie.
Uiteraard leer je ook hoe je deze inzichten kunt implementeren en gaan we aan de slag met opvoedkundige zaken zoals het inzetten van het juiste taalgebruik van ouder naar kind.

Ook gaan we dieper in op de werking van het familiesysteem en leer je effectieve oefeningen die de ouder helpen om helemaal beschikbaar te zijn voor hun leven en dus voor hun kinderen.

Naast theorie is er veel ruimte voor het samen oefenen zodat je goed beslagen ten ijs naar huis gaat en dat wat je hebt geleerd meteen toe kunt passen.
Uiteraard krijg je een reader waarin je alles terug kunt lezen en de oefeningen uitgeschreven staan.

Wat leer je :

Intake vragen stellen die behulpzaam zijn en de antwoorden kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk

Onderzoeksoefeningen om de ouder te helpen de ontstane situatie te ontleden en zo te ontdekken wat de beste volgende stap is.

Werking van het familiesysteem en praktische oefeningen die de ouder weer beschikbaar maken voor hun rol als ouder.

Praktische opvoedkundige informatie

En natuurlijk leer je wat behulpzaam is voor jou zelf om dit werk samen met de ouder te doen.

Data : 17 en 18 maart 2022

Prijs :  425 Euro

Docent :  Wouthiera Crommelin

www.inbloei.nu

Wouthiera was één van de eerste kindercoaches van Nederland  ( gestart in 2004) en heeft een bloeiende praktijk waar ze dagelijks kinderen en hun ouders coacht en weer in hun kracht zet. Ze geeft al jaren trainingen aan mensen die met ouders en kinderen ( gaan ) werken , op het gebied van ouders coachen ; systemisch werk en EFT ( Emotional Freedom Technique) . Ook in Belgie geeft ze al acht jaar deze training.

To register for this event email your details to hallo@mcdestroom.be

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

17-03-2022 to
18-03-2022
 

Location

Share With Friends