Margot

Ik ben Margot,

Mensen omschrijven me als energiek, enthousiast, open en leergierig. Ik heb altijd al de behoefte gehad om in verbinding te staan met mensen en vanuit deze behoefte is ook mijn passie in  psychologie gegroeid.

In het dagelijkse leven geniet ik van gezelligheid in kleine zaken, dit kan gaan van wandelen met mijn honden tot gezellig tafelen met vrienden.

Voor mij is het belangrijk om samen te kijken naar waar de oorzaak kan liggen van aandacht- en concentratie moeilijkheden en om cliënt centraal advies en/of begeleiding te kunnen bieden.

Ik werk doelgericht en ga samen opzoek naar de oorzaak van het probleem met voor jou langdurig resultaat. Verder heb ik een adaptieve aanpak naargelang de persoonlijkheid van mijn cliënt. Voor mij staat de cliënt centraal en het welzijn ervan.

Margot Hecquet


Je kan bij Margot terecht voor

- Psychologisch onderzoek, specialisatie aandacht- en concentratiestoornissenIk ga zelf als ‘AD(H)D’er door het leven. Dit maakt dat ik me kan inleven in de denkwijze van mensen die moeilijkheden ervaren rond aandacht en concentratie en de impulsiviteit die ADHD met zich meebrengt. Mijn vrienden vinden mijn speelse energie mijn grootste troef, en deze visie wil ik graag ook aan mensen kunnen geven die moeilijkheden ervaren rond het hebben van AD(H)D.

Belangrijk vind ik om samen te kijken naar waar de oorzaak kan liggen van aandacht- en concentratie moeilijkheden. Ik werk doelgericht en ga samen met jou opzoek naar ondersteuning die naar langdurig resultaat leidt. Jij als cliënt staat centraal. 

Praktische Informatie

Voor wie? 

Onderzoek: jongeren en volwassenen

Kostprijs

zie prijzen onderzoek

Duur sessie

afhankelijk van onderzoek

Telefoonnummer

+32 473 26 76 68

Email en online agenda

 margot@mcdestroom.be

Voor het maken van een intake gesprek, zie hier

Overige


 Ervaringen

Deze medewerker heeft volgende diploma's en ervaringen.

Ervaringen

Zelfstandig psychologisch consulent te Medihuis Schoten

Stage als neuropsycholoog in Imelda ziekenhuis: diagnostiek rond cognitief functioneren en verschillende ziektebeelden.


Opleidingen & specialistaties

Professionele bachelor in de toegepaste psychologie Thomas more

Master in de klinische psychologie cognitief en biologisch profiel VUB. (IO)

Wilt u meer weten over ons volledige aanbod?