Britt Schoepen

Over mij

Huiswerk- en studiecoach

De voorbije jaren hield ik ervan om kinderen te helpen groeien, zowel als klas- als zorgleerkracht in de lagere school. Toch ontbrak er iets.  Ik miste het belang van het hart en de tijd om echt met een kind te werken en zo samen op ontdekking te gaan naar wat hen doet bloeien.  Groeien kan enkel als je je goed in je vel voelt. Sinds september 2022 werk ik als ondersteuner. Ik help de visie van inclusie mee uitdragen, want iedereen doet ertoe en hoort erbij. Door mijn talent van de groeimotor, haal ik energie uit kinderen te zien groeien. Elke stap voorwaarts, groot of klein, is een overwinning.

Wat is mijn expertise?

In 2006 ging ik enthousiast aan de slag, maar wilde mijn rugzak verder vullen. Zo startte ik de BanaBa Zorgverbreding en remediërend leren. Die
extra kennis en vaardigheden kwamen van pas. Later volgde ik ook de opleidingen tot kindertalentenfluisteraar en HSP-coach.

HSP ┃talentenfluisteraar 


Met deze vragen kan je

bij mij terecht

Alle kinderen tussen 6 en 14 jaar die ondersteuning kunnen gebruiken in hun leerbehoeften, plannen en organiseren, time management en executieve
functies kunnen bij mij terecht in het warm nest van De stroom.

Persoonlijke gegevens:

Telefoon: 0477/64.29.88
email: britt@mcdestroom.be

Enkele weetjes over mij

Na mijn professionele bezigheden, laad ik mijn batterijen terug op in de natuur. Vooral van water word ik erg rustig en ontspannen.

Ook ga ik heel graag op vakantie samen met mijn gezin: de wereld verkennen en zo avonturen sparen, vult mijn hart.