Wilma Matthysen

Over mij

klinisch psycholooog

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de unieke verhalen van mensen. De zoektocht naar wat er schuilgaat achter die mensen en hun verhalen, naar nieuwe betekenissen en manieren om uit impasses te geraken vind ik enorm boeiend.

Wat helpt voor de één, helpt niet perse voor de ander. Elke ontmoeting maakt mij rijker als persoon een geeft me bagage om nieuwe gesprekken aan te gaan. 

Wat is mijn expertise?

In 2015 studeerde ik af als Master in de Klinische Psychologie en momenteel volg ik een bijkomende opleiding tot systeemtheoretisch psychotherapeut. Ik bouwde een ruime ervaring op in het werken met jongeren en hun netwerk dankzij mijn ervaring in de bijzondere jeugdzorg en later ook in de kinder- en jeugdpsychiatrie, waar ik nog steeds werkzaam ben.

kinder- en jeugdpsychiatrie


Met deze vragen kan je

bij mij terecht

Jongeren en jongvolwassenen kunnen bij mij terecht met vragen over identiteitsvorming, sociale en emotionele moeilijkheden, angsten, onzekerheden en relaties met anderen.

Soms lopen jongeren of jongvolwassenen in deze levensfase ook vast in hun gezin of is het net voor ouders erg zoeken hoe om te gaan met de vele ingewikkeldheden die bij deze periode horen. Ook voor gezinnen bied ik een veilige plaats aan om hierover te kunnen praten met elkaar.

Persoonlijke gegevens:

Telefoon: 0495/69.23.83
email: wilma@mcdestroom.be

Enkele weetjes over mij

In de bergen kan ik volledig tot rust komen

Zonder chocolade kom ik mijn week niet door

Mijn favoriete quote:
‘The only normal people are the ones you don't know very well’ - Alfred Adler