Stroomdag

33
Days
:
 
04
Hours
:
 
09
Minutes
:
 
36
Seconds

You missed out!

Stroomdag
20-2-2022


Een dag voor het hele gezin waar je plaatselijke ondernemers én je buren leert kennen. 

Daarnaast kan je als eerste kennis maken met onze Stroomproducten 🤩

Programma:

13-17u:
Healthy proevertjes (zo lang voorraad strekt)
Leuke doe-activiteiten in onze tuin

Professionele foto  met je gezin, je dochter, je zoon of je beste vriend

14-16u:
Marktje met handgemaakt (therapeutisch) materiaal en lokale producten*

15-17u:
Kindergrime


* Alle producten worden aangeboden aan een interessante Stroomprijs. Enkel geldig op 20-2-2022


Jouw plekje voor een gratis professionele foto reserveren?

Inschrijven kan vanaf 17 januari 20u! 

Volg ons voor alle updates en previews:

Onze partners:Femke Vermeulen - fotograaf
Voor een gratis foto met jouw dierbaren!
Femke nam al meermaals prachtige beelden van ons en ons nest. We zijn daarom ook enorm blij dat zij nu ook jullie prachtige gezinnen in beeld wil brengen! Want foto's blijven toch waardevolle herinneringen die we voor eeuwig kunnen koesteren!

Femke haar werk bewonderen? Kijk dan zeker hier!Mathilde is een diëtiste gespecialiseerd in diabetes en prikkelbare darmsyndroom. Zij voorziet een healthy granola die goed is voor elke darm op onze Stroomdag. 

En alsof dit nog niet tof genoeg is: Mathilde creëerde voor ons de enige échte Stroom granola. Op 20/2 voor het eerst te proef én te koop. 

Meer weten over de producten van Mathilde? Kijk dan zeker hier!Leen speelt op onze Stroomdag een thuismatch. Als onze creacoach, zal ze haar creativiteit op 20 februari ten volle aan jullie tonen. Kinderen kunnen bij Leen terecht voor een grime terwijl u als ouder Leen haar handgemaakte producten kan bewonderen. Denk hierbij aan bijtkettingen, zorgenvriendjes, gehaakte poppetjes, ....


Meer weten over de producten van Leen? Kijk dan zeker hier!Ook voor Sandrine zal het een thuismatch zijn. Zij verkoopt ook handgemaakte producten zoals verzwaringsdekens. Daarnaast kan je bij haar terecht voor een blend van etherische oliën op maat. 


Meer weten over de etherische oliën van Sandrine? Kijk dan zeker hier!Heleen kennen jullie uiteraard als onze jongerentherapeut én Rots&Water trainer in hart en nieren. Op onze Stroomdag zal ze jong en oud inspireren met leuke doe-activiteiten in onze tuin (bij regenweer voorzien we tenten ).

Heleen leren kennen? Kijk dan zeker hier!


Brigitte is een creatieve duizendpoot. Samen met haar maakten we échte Stroom producten. Deze kunnen jullie op 20 februari proeven én zelf aankopen.


Meer weten over de producten van Brigitte? Kijk dan zeker hier!


Jolie is sinds jaar en dag gebeten door gezonde voeding. Zij zal ons op de Stroomdag verwennen met gezonde snacks die ook nog eens bijzonder lekker zijn! Ook zal zij haar nieuwe project die verder met ons delen. Julie maakt met PAPAVER juwelen op maat en smaak van de klant. Van parelkettingen tot funky telefoonkoordjes, van vergulde oorbellen tot naamarmbandjes: de mogelijkheden eindeloos. Naast haar voltijdse job als logopediste kan ze in dit project haar creativiteit volledig kwijt. PAPAVER staat voor kwaliteit en originaliteit. Op unieke en handgemaakte juwelen staat geen leeftijd!"

Al een blik werpen op de collectie van Julie? Dat kan hier.