Christel Bosman

Over mij

Sofroloog

Als kind was ik al verwonderd door ‘de mens’ en geboeid door de relaties tussen lichaam, geest, gedachten, emoties, ervaringen en gedrag. Maar ook door hoe 'echt' mensen zijn, en hoe ze kunnen evolueren naar een waardevolle en authentieke manier van zijn. Want dat maakt mensen mooi en gelukkig.

Daarom begeleid ik graag mensen bij hun zoektocht naar hun essentie, eigen waarden, wensen en levensdoelen. En bij het ontdekken en ontwikkelen van hun mogelijkheden, zelfvertrouwen, veerkracht en zelfredzaamheid. Om zich vrij te kunnen ontplooien, te blijven groeien, en het leven beter in eigen handen te nemen. En zo innerlijke rust, levensvreugde, en een gezond welzijn te kunnen ervaren.

Wat is mijn expertise?

Ik begeleid jou tijdens een ontdekkingstocht naar jezelf, via een zachte dynamische relaxatie- en bewustwordingsmethode voor lichaam en geest, en gesprekken.

Ik leer jou rust te vinden, je vitaliteit te activeren, en een serene positieve levenshouding te ontwikkelen.

Met deze vragen kan je

bij mij terecht

Relaxatie, hantering stress, emoties, gedachten, prikkels, psychosomatiek, slaapproblemen, burn-out, angst spreekbeurten, examens, situaties, zelfvertrouwen, waarden, doelen, energieke serene levenshouding. 

Persoonlijke gegevens:

Telefoon: 0476/52.77.83
email: christel@mcdestroom.be

Enkele weetjes over mij

Ik ben 20 jaar sofroloog, en vind deze unieke methode zo mooi, dat ik mij steeds blijf bijscholen en Sofrologie wil blijven delen en verspreiden.

Wat doe ik nog? Ik zing heel graag (koor, alt), dans en beweeg graag, speel piano, maak portretten en beelden in klei, reis graag, ..

Ik word er altijd zo blij van als ik mijn cliënten positief zie evolueren en weer zie stralen. We zijn dan samen blij. Mooi is dat.