Ivo Geurts

JONGERENTHERAPEUT

Mijn verhaal

Over mij

PSYCHOLOGISCH CONSULENT KERNTALENTENANALIST LOOPBAAN- EN STUDIEKEUZEBEGELEIDER

Toen ik als begin twintiger begon na te denken over wat ik wilde doen als beroep, besefte ik dat het oplossen van menselijke problemen het antwoord was. Zo onderwierp ik eerst mijzelf aan de vraag wie ben ik nu echt? Ik vond hier tijdens reizen, door te sporten, te studeren en lezen veel antwoorden op. Maar de kracht en antwoorden die je hierop kan vinden door middel van een Kerntalenanalyse blijft mij nog iedere keer verbazen. 

Kerntalenten kreeg doorheen de jaren ook steeds meer een plekje in alle domeinen van mijn leven. Zo brengt het in ons gezin duidelijkheid in bestaande dynamieken, rust waar anders frustraties zouden groeien en kunnen we elkaar in hun kracht zetten. Mijn vriendin en ik vinden elkaar zo in het uitbouwen van onze ondernemende plannen in combinatie met het runnen van een gezin met drie leergierige en energierijke kinderen. 

Voor mij is het prachtig om te zien hoe kerntalenten voor zulke duurzame, duidelijke, genuanceerde en positieve antwoorden oplevert. Het is mijn passie om jou volledig in je eigen kracht te zetten zodat je weer met plezier kan werken en leven.

Wat is mijn expertise?

Als senior kerntalentenanalist kent de methodiek van kerntalenten geen geheimen meer voor mij. Je kan via deze methodiek met heel wat thema’s bij mij terecht.  

Hierbij maak ik gebruik van de kennis die ik opdeed in mijn opleiding Toegepaste Psychologie, de verdieping in systeemtheorie, expertise in KernTalenten, en de vele reizen die ik maakte. Aangevuld met een open blik en niet-oordelende houding, vertrek ik vanuit een stevige basis om alles uit elke analyse te kunnen halen.

KERNTALENTEN┃LOOPBAANBEGELEIDING
STUDIEKEUZEBEGELEIDING┃ ONDERNEMERSCHAP

Met deze vragen kan je
bij mij terecht

Bij mij ben je helemaal aan het juiste adres als je vastloopt in je carrière of wil groeien met jouw bedrijf. 

Denk aan patronen waar je in vast lijkt te zitten, samenwerkingen die moeilijk lopen, uitgeblust thuiskomen, je weg zoeken als creatieve duizendpoot tot het bepalen van de volgende stappen in je carrière of je onderneming

Ik breng graag in kaart waar het schoentje wringt en geef mogelijkheden tot duurzame oplossingen.

Terugkerende patronen en paradoxen worden dankzij de kerntalentenanalyse gedegradeerd tot het niveau van gemakkelijk te nemen hindernissen.

Persoonlijke gegevens:

Telefoon: 0479/02.97.11
email: ivo@mcdestroom.be

Enkele weetjes over mij

In mijn jonge jaren ben ik met mijn twee beste vrienden liftend naar Nepal gereisd. Onze droom om daar een café te starten, haalde het helaas niet. Maar wel kan ik een boek aan avonturen en spannend verhalen vullen. Dat deze reis onverwachts in België eindigde, zorgde ervoor dat ik mijn vriendin leerde kennen.

Reizen is lang mijn leven geweest. Naast de zotte avonturen in Nepal, heb ik ook nog op verschillende andere adembenemende plekken gewoond. De zeven maanden in Nieuw-Zeeland zijn voor mij nog steeds het hoogtepunt.

Voor het reizen was ik een echte sporter. Jaren speelde ik basketbal op topniveau. Dit maakte dat ik voor school en ook weer na school heel wat uren in de sportzaal te vinden was.