Leen Campi

Over mij

creatieve kindercoach 

Heel mijn leven ben ik al gefascineerd door kinderen. Toen bleek dat ik voor altijd ongewild kinderloos zou blijven, stortte mijn wereld in. Na een burn-out ruilde ik mijn plek in de bedrijfswereld in voor wat me echt nauw aan het hart ligt: kinderen.

Mijn eerste stapjes zette ik als kindergrimeur. Al snel voelde ik dat mijn hart een sprongetje maakt door kinderen blij te maken. Ik besliste om mijn hart te volgen en schoolde me om tot kindercoach.

Nu doe ik wat me gelukkig maakt, wat me energie geeft, waar ik van straal!Mijn sprankelend enthousiasme, groot empathisch vermogen en eindeloze creativiteit maken dat kinderen zich snel thuis voelen bij mij.

Wat is mijn expertise?

Als creatieve kindercoach begeleid ik kinderen die niet goed in hun vel zitten. Door te tekenen, knutselen, kleuren, schilderen en spelen, zorg ik op het tempo van het kind dat het (weer) krachtiger in het leven staat. 

hooggevoeligheid (HSP) ┃faalangst autisme  emotieregulatie ┃rouw & verlies huiswerkbegeleiding


Met deze vragen kan je

bij mij terecht

Kinderen kunnen bij mij terecht voor creatieve coachingsessies rond omgaan met hooggevoeligheid, perfectionisme, faalangst, rouw & verlies, pesten, emotieregulatie, autisme, de slaap niet kunnen vatten, … Maar ook de ouders worden niet vergeten. In een oudergesprek reik ik handvaten aan en geef ik tips mee.

Huiswerkbegeleiding
Is je kind het schoolspoor even bijster? Is de schoolagenda een reden om te blokkeren? Is huiswerk maken een strijd? Zorgen toetsen voor stress? Ik zet kinderen van de lagere school op de juiste weg als ze hulp bij hun huiswerk nodig hebben, leer hen plannen en bereid hen voor op hun toetsen.

Persoonlijke gegevens: 

Telefoon: 0468 18 34 83
email: leen@mcdestroom.be

Enkele weetjes over mij

Kinderen grimeren, opruimen, zorgen voor en knuffelen met mensen en dieren zijn mijn hobby’s.

Helemaal blij word ik van haken, van frullen, van boekjes en schriftjes, van knutselen, kleuren en tekenen.

Samen met mijn man Luc vind ik het heerlijk om voor onze hond, poezen en knuffelkippen te zorgen.

Ik ben een vrolijke, optimistische en gepassioneerde madam.

Mij zie je altijd met glittertjes, pluimen-oorbellen en bloemen(kettingen).